2014. szeptember 23., kedd

Rezsicsökkentés habbetonnal, napelemmel és infrával

Hogyan érezné magát évi 30.000 Ft-os rezsiszámlával?


Jól, sőt valószínűleg nagyon jól. Nem kell hozzá más, mint egy acélvázas habbeton könnyített szerkezetű ház, amelynek tetején napelem panelek gondoskodnak az ingyenes szoláris nyereség begyűjtéséről, a megtermelt elektromos energiatöbblet pedig a hálózatba kerül visszatáplálásra. 


Épül Kft. - Habbeton házak - www.habbeton.com
Passzívház életérzés messze nem passzívház áron

Tetszene Önnek, ha az év nagy részében visszafele forogna a villanyórája? 


Ez az igazi rezsicsökkentésAz fenti házban jelenleg két fő él és évente mindössze 30.000 Ft a rezsiköltségük. Mindezt úgy valósították meg, hogy infra fűtés biztosítja a meleget, amely köztudottan az egyik leghatékonyabb és az emberi szervezet számára az egyik legegészségesebb hőforrás. Azonnali hőérzetet biztosít és a meleg egyenletesen oszlik el a térben.

Passzívház életérzés messze nem passzívház áron. Kell ennél több?


Ha megnézzük, hogy mi kerül éves szinten 30.000 Ft-ba, akkor ez a költség szinte elvész a havi kiadások között. (Pl. egy erdei m3 tüzifa ára ennyi, ami egy közepes méretű hagyományos családi háznál, 4 fős csaladnál kb. 2 hónapra elegendő.)  A ház tulajdonosa még arra is figyelemmel volt, hogy a WC-khez szürke vizet használjon. 

Mit tud még a habbeton?


Pár szóban: teljesen tűzálló, kiváló hőtechnikai adottságokkal rendelkezik és ugyanakkor jó a páradiffúziója. A mai modern, tökéletesen szigetelő nyílászáróknál sokszor probléma a megfelelő légcsere. Ennek hiányában elég hamar kellemetlen "vendégként" jelenhet meg a penész a házban. A habbeton hadat üzen a penésznek is. De erről részletesen egy másik bejegyzésben....


Épül Kft. - Habbeton házak - www.habbeton.com
Épül az acélvázas habbeton könnyített szerkezetű ház

A ház részt vesz a Referenciaház Programunkban, azaz érdeklődés esetén, előzetes időpontegyeztetés után megtekinthető. Ha érdekli tehát, akkor további hasznos információkat kaphat a tulajdonostól első kézből. Több kép a házról itt:



***

Kérje 500.000 Ft-os ajándékunkat...

...vagy nyerjen egy sötétsugárzót (v. infra halogént) 50.000 Ft értékben! 

Válaszoljon pár kérdésre 2 percben!
Első 200 résztvevőt megajándékozzuk egy meglepetéssel.





Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Tisztelt Hozzászóló!
Ez a lehetőség a kérdések és építő jellegű, szélesebb közönséget is érintő hozzászólások fogadására, megjelenítésére szolgál. Minden hozzászólásról automatikusan email értesítést kapunk, amire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A hozzászólások moderáltak. A névnélküli hozzászólások, kérdések megjelenítését és megválaszolását nem garantáljuk. Köszönjük figyelmét, várjuk hozzászólását.